Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства - Павлюченко, Олена Станіславівна; Штейман, Жанна Сергіївна (My University, 2022)
Проведені дослідження щодо організації виробництва тартів спеціального призначення в умовах закладів ресторанного господарства. Conducted research on the organization of the production of special-purpose tarts in the conditions of restaurants.
Keywords: тарти; фруктоза; кероб; порошок топінамбуру; заклади ресторанного господарства; tarts; fructose; carob; Jerusalem artichoke powder; restaurant establishments; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції