Павлюченко, Олена СтаніславівнаШтейман, Жанна Сергіївна2023-03-202023-03-202022Павлюченко, О. С. Технологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ж. С. Штейман // Scientific World Journal : International scientific peer-reviewed journal. – Bulgaria, 2022. – Issue № 11, Part 1. – P. 68-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39185Проведені дослідження щодо організації виробництва тартів спеціального призначення в умовах закладів ресторанного господарства. Conducted research on the organization of the production of special-purpose tarts in the conditions of restaurants.otherтартифруктозакеробпорошок топінамбурузаклади ресторанного господарстваtartsfructosecarobJerusalem artichoke powderrestaurant establishmentsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія та організація виготовлення тарту спеціального призначення для закладів ресторанного господарстваArticle