Костюк, Богдан ІвановичКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Костюк, Б. І. Термостабільна начинка дієтичного призначення / Б. І. Костюк, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 34–35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32265Використання фруктово-ягідної сировини для покращення хімічного складу та смакових властивостей масляного крему. Using a fruit and berry raw materials to improve the chemical composition and taste of butter cream.otherкондитерський вирібтермостабільна начинкаструктуроутворювачпектинconfectionery prodactthermostable fillingstructured productpectinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТермостабільна начинка дієтичного призначенняThesis