Татаревська, Дарина Олегівна2021-10-112021-10-112021Татаревська, Д. О. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Олегівна Татаревська ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35982otherйогурт густийорганолептичні показникифізико-хімічні показникизаходи технологічної експертизикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва йогурту густого з масовою часткою жиру 8 % для оператора ринку ТДВ «Рожищенський сирзавод»Other