Мікробіологічна безпека напоїв на зерновій основі та сиру тофу - Животовська, Аріна; Грегірчак, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Досліджували мікробіологічні показники вівсяного зернового напою з різною термічною обробкою при приготуванні, соєвий напій з додаванням лляного молока, а також сир тофу з соєвого молока. Microbiological indicators examined grain oat drink with different thermal treatment during the preparation of soybean beverage with the addition of linseed milk and tofu from soy milk.
Keywords: мікробіологічна безпека; мicrobiological safety; напої на зерновій основі; grain-based drinks; сир тофу; tofu; кафедра біотехнології і мікробіології