Животовська, АрінаГрегірчак, Наталія Миколаївна2014-12-172014-12-172013Животовська, А. С. Мікробіологічна безпека зернових напоїів та сиру тофу / А. С. Животовська, Н. М. Грегірчак // Zpravy vedecke ideje - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko - practicka conference. - 2013. - С. 24-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19222Досліджували мікробіологічні показники вівсяного зернового напою з різною термічною обробкою при приготуванні, соєвий напій з додаванням лляного молока, а також сир тофу з соєвого молока. Microbiological indicators examined grain oat drink with different thermal treatment during the preparation of soybean beverage with the addition of linseed milk and tofu from soy milk.otherмікробіологічна безпекамicrobiological safetyнапої на зерновій основіgrain-based drinksсир тофуtofuкафедра біотехнології і мікробіологіїМікробіологічна безпека напоїв на зерновій основі та сиру тофуThesis