Мирончук, Валерій ГригоровичГулий, Іван СтепановичПотельчак, В. А.Плотнір, О. В.Петров, С.2012-12-172012-12-171995Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, В. А. Потельчак, О. В. Плотнір, С. Петров // Харчова і переробна промисловість. – 1995. - № 9. - С. 22-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4505Використання вертикальних кристалізаторів з подовженним терміном перебування в них утфелю при швидкості охолодження в межах 0,23 град./год. Забезпечує умови кристалізації, які сприяють одержанню якісних цукрових утфелів, поліпшують гранулометричний склад кристалів, забезпечують краще виснаження міжкристального розчину.The use of vertical crystallizer with extended stay in them massecuite with a cooling rate in the range 0.23 – 0.76 deg. / hour provides the crystallization conditions that contribute to make of quality sugar massecuite, improve the granulometric composition crystals, provide a better exhaustion syrup.otherкристалізаторцукровий утфельшвидкість охолодженнярекристалізаціяміжкристальний розчинcrystallizersugar massecuitecooling raterecrystallizationsyrupкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВертикальні кристалізатори в цукровому виробництвіArticle