Люлька, Олександр МиколайовичМирончук, Валерій ГригоровичЛюлька, Дмитро Миколайович2019-02-182019-02-182015Люлька О. М. Геометричні характеристики бурякової стружки, як фактор ефективної роботи бурякорізок / О.М. Люлька, В. Г. Мирончук, Д. М. Люлька // Цукор України. - 2015. - №1 (109). - С. 19-25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28816Запропоновано рівняння для розрахунку висоти підйому бурякорізальних ножів та площі поперечного перерізу стружки при заданому числі Сіліна для відомих на сьогодні профілів бурякової стружки. Уточнено вплив характеристик робочих органів бурякорізальних машин на форму поперечного перерізу та якість бурякової стружки. Запропоновано методику прогнозного визначення числа Сіліна з урахуванням кількості браку стружки. The equation to calculate the height of knives for beet slicers and cross-sectional area at a given Silin number for presently known profiles beet cossettes. Clarified the influence of the characteristics of the working bodies beet cutters on cross-sectional shape and quality of sugar beet cassettes. A method for determining the Silin number forecast based on the number of marriage cossettes.uk-UKбурякова стружкапоперечний перерізчисло Сілінабурякорізкарізанняbeet cossettescross-sectionSilin numberbeet slicerкафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняГеометричні характеристики бурякової стружки, як фактор ефективної роботи бурякорізокArticle