Identification the falsification of butter by fluorescent method - Ganechko, Marina; Petrusha, Oksana (My University, 2016)
In this paper, a method is given for determining the falsification of butter by vegetable fats, which involves the use of digital technology and in luminescent illumination of a sample identifying points with a certain value of the color coordinates. У цій роботі наведено метод визначення фальсифікації вершкового масла рослинними жирами, який передбачає використання цифрових технологій та при люмінесцентному освітленні зразка ідентифікацію точок з певним значенням колірних координат.
Keywords: люмінесценція; колориметрія; вершкове масло; рослинні жири; кафедра експертизи харчових продуктів; фальсифікація вершкового масла; butter; luminescence; vegetable fats