Сучасні тренди в дизайні упаковки товарів повсякденного попиту - Данкеєва, Оксана Миколаївна (My University, 2022)
В тезах доповіді розглянуто сучасні тренди дизайну упаковки повсякденних товарів, які навіюють позитивні емоції, піднімають настрій, чим і привертають увагу споживачів.
Keywords: кафедра маркетингу; дизайн упаковки; тренди дизайну упаковки; позитивні емоції; увага споживачів; packaging design; packaging design trends; positive emotions; consumer attention