Кохан, Олена ОлександрівнаОнофрійчук, Оксана Сергіївна2020-02-032020-02-032019Кохан, О. О. Особливості пакування органічних харчових продуктів / О. О. Кохан, О. С. Онофрійчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –Основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 90-93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30629У тезі відображені результати літературних пошуків, присвячених виробництву та пакування органічної продукції. Було детально охарактеризовано особливості органічного виробництва, описано класифікацію пакувальних матеріалів для даної продукції та вимоги яким вони повинні відповідати . Висвітлено інформативну місію пакувальних матеріалів та особливість їх маркування. Встановлено важливість правильного підбору дизайну упаковки для органічних продуктів.otherорганічний продукторганічне виробництвосертифікаціяпакувальні матеріалитермін зберіганняактивна упаковкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівorganic productorganic productioncertificationpacking materialsshelf lifeactive packagingОсобливості пакування органічних харчових продуктівThesis