Особливості пакування органічних харчових продуктів - Кохан, Олена Олександрівна; Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна (My University, 2019)
У тезі відображені результати літературних пошуків, присвячених виробництву та пакування органічної продукції. Було детально охарактеризовано особливості органічного виробництва, описано класифікацію пакувальних матеріалів для даної продукції та вимоги яким вони повинні відповідати . Висвітлено інформативну місію пакувальних матеріалів та особливість їх маркування. Встановлено важливість правильного підбору дизайну упаковки для органічних продуктів.
Keywords: органічний продукт; органічне виробництво; сертифікація; пакувальні матеріали; термін зберігання; активна упаковка; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; organic product; organic production; certification; packing materials; shelf life; active packaging