Коефіцієнт теплопередачі і оптимальна робота горизонтального конденсатора бражної колони - Малежик, Іван Федорович; Дика, А. О. (My University, 1970)
Наведенні результати дослідження процесу конденсації спиртоводяної пари, що виходить з бражної колони, при охолодженні водою в горизонтальному конденсаторі браго ректифікаційної установки. Визначена оптимальна швидкість руху води (0,8 м/с) і оптимальна температура води на виході із конденсатора (70°С). The results of studies of the process the alcohol condensation of steam at the outlet from the mash column at a distillation installation difficult in a horizontal condenser with cooling water. The optimum speed of the water in the condenser tubes (0.8 m / s) and the optimum water temperature at the outlet from the condenser (70 ° C).
Keywords: конденсатор; колона; коефіцієнт; capacitor; column; factor; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв