Котляр, Євген ОлександровичТопчій, Оксана АнатоліївнаТкаченко, Наталія АндріївнаСевастьянова, Олена ВолодимирівнаМаковська, Тетяна Валентинівна2018-05-082018-05-082016Патент UA 107906 U, МПК G01N 33/03 (2006.01) Спосіб визначення кислотного числа / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, Н. А. Ткаченко, О. В. Севастьянова, Т. В. Маковська ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2015 12837 ; заявл. 25.12.2015; опубл. 24.06.2016, Бюл. № 12, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27289Якщо при титруванні рідина каламутніє, то в колбу додають 5…10 см спирто-ефірної суміші і збовтують до зникнення мутнуватості, у випадку потреби колбу з рідиною можна злегка нагріти 20 на водяній бані, охолодити до кімнатної температури і потім закінчити титрування. If the titration fluid is cloudy, then add 5…10 cm of alcohol-ether mixture to the flask and shake until the haze disappears, if necessary, a liquid flask can be slightly heated in a water bath 20, cooled to room temperature, and then finish the titration.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкислотаacidСпосіб визначення кислотного числа ( Патент на корисну модель № 107906 )Other