Спосіб визначення кислотного числа ( Патент на корисну модель № 107906 ) - Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Ткаченко, Наталія Андріївна; Севастьянова, Олена Володимирівна; Маковська, Тетяна Валентинівна (My University, 2016)
Якщо при титруванні рідина каламутніє, то в колбу додають 5…10 см спирто-ефірної суміші і збовтують до зникнення мутнуватості, у випадку потреби колбу з рідиною можна злегка нагріти 20 на водяній бані, охолодити до кімнатної температури і потім закінчити титрування. If the titration fluid is cloudy, then add 5…10 cm of alcohol-ether mixture to the flask and shake until the haze disappears, if necessary, a liquid flask can be slightly heated in a water bath 20, cooled to room temperature, and then finish the titration.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кислота; acid