Вади сметани - Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А. (My University, 2013)
Розглянуто залежність якості сметани від складу та властивостей сировини, технологічних параметрів виробництва, мікробіології. Dependence of quality of sour cream is considered on composition and properties of raw material, technological parameters of production, microbiology.
Keywords: технологічні фактори; technological factors; сметана; sour cream; якість; quality