Споживча цінність як складова процесу ціноутворення - Сологуб, Олена Петрівна; Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2012)
Метою статті є дослідження споживчої цінності як складової процесу ціноутворення, аналіз елементів ланцюга споживчої цінності та можливих механізмів, що їх формують.

The purpose the article is research of consumer value as a constituent process of pricing, analysis to elements chain of consumer value and possible mechanisms, that they are formed.
Keywords: цінова політика; ціноутворення; споживча цінність; price policy; pricing; consumer value; кафедра маркетингу