Інноваційні аспекти глобалізації - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2013)
Проаналізовано основні теоретичні концепції формування інноваційної моделі управління економікою. Визначені специфічні риси формування та забезпечення інноваційного розвитку національної економіки в умовах глобалізації. Basic theoretical conceptions of innovation management model of economy are analyzed. The specific lines of forming and ensuring providing of national economy’ innovative development are determined.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; інноваційна діяльність України; національна економіка; глобалізація