Сіднєва, Жанна Костянтинівна2017-10-252017-10-252015Сіднєва, Ж. К. Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Менеджмент. Ситуаційні вправи. Книга. – Київ : Національний університет харчових технологій, 2015. – С.155-162, 396-376.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26018Наведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні. The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.кейсконцепціяпринципиtqmкомпанія «Лукас»постановка проблемизміст кейсуcaseconceptprinciplesthe tqmcompany the «lucas»problems statementcontent of the caseкафедра економіки праці та менеджментуВпровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловостіOther