Впровадження концепції TQM на підприємствах харчової промисловості - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2015)
Наведено розроблений кейс щодо обґрунтування необхідності запровадження концепції TQM в систему менеджменту компанії «Лукас» – провідного виробника листкових виробів в Україні. The developed case rationalization for introduction of the concept of TQM in the management system at company the «Lucas» is a leading manufacturer of leaf-dough products in Ukraine.
Keywords: кейс; концепція; принципи; tqm; компанія «Лукас»; постановка проблеми; зміст кейсу; case; concept; principles; the tqm; company the «lucas»; problems statement; content of the case; кафедра економіки праці та менеджменту