Тенденції перерозподілу валового внутрішнього продукту через доходи Державного бюджету - Бойко, Світлана Василівна (My University, 2008)
У статті розглянуто тенденції перерозподілу валового внутрішнього продукту через доходи Державного бюджету у 1992-2006 рр., проаналізовано досвід країн-членів ЄС у 2000-2006 рр. Здійснено розрахунок прогнозних показників валового внутрішнього продукту, що перерозподілятиметься через доходи Державного бюджету на 2008-2012 рр. The article reviews the tendencies of the redistribution of gross domestic product through the revenues of the State Budget in 1992-2006, analyzed the experience of the EU member states in 2000-2006. The calculation of forecast indicators of the gross domestic product, which will be redistributed through the State budget revenues for 2008-2012, is analyzed.
Keywords: валовий внутрішній продукт; доходи Державного бюджету України; Gross Domestic Product; Revenues of the State Budget of Ukraine; кафедра фінансів