Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості - Національний університет харчових технологій (My University, 2025)
У даному виданні представлено програма та матеріали доповідей третього форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості», який проводиться Національним університетом харчових технологій. Проведення форуму присвячене обговоренню інноваційних підходів в промисловому та крафтовому виробництві, висвітленню перспективних напрямків діяльності підприємств, направлених на розвиток виробництва, представлення наукових здобутків академічної спільноти провідних національних та міжнародних вищих навчальних закладів, інноваційних розробок та продукції представників промислових та крафтових підприємств, учасників ринку HоRеCа та суміжних сфер. Панельні дискусії в рамках форуму дозволили провести аналіз досягнень, проблем і перспектив у сфері харчового виробництва, туризму та суміжних галузей для сприяння, налагодження та формування тенденцій у сфері гостинності на локальному, регіональному та міжнародному рівнях. This publication presents the program and materials of the reports of the third forum "Innovative approaches in industrial and craft production: challenges and opportunities", which is held by the National University of Food Technologies. The forum is dedicated to discussing innovative approaches in industrial and craft production, highlighting promising areas of activity of enterprises aimed at developing production, presenting scientific achievements of the academic community of leading national and international higher education institutions, innovative developments and products of representatives of industrial and craft enterprises, participants of the HoReCa market and related areas. Panel discussions within the framework of the forum allowed to analyze achievements, problems and prospects in the field of food production, tourism and related industries to promote, establish and form trends in the field of hospitality at the local, regional and international levels.
Keywords: інновації (харчова промисловість); innovative food technologies; крафтове виробництво; craft production; харчові продукти; індустрія гостинності; hospitality industry; food products