Економічна сутність розвитку підприємства - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто сутність розвитку, його відмінності від зростання. Рассмотрена сущность развития, его отличия от роста. The essence of development, its differences from growth are considered.
Keywords: зростання; розвиток; ресурсний потенціал; рост; развитие; ресурсный потенциал; growth; development; resource potential; кафедра економіки праці та менеджменту