SQL Azure Database як інноваційна технологія баз даних - Ярова, Тетяна Вікторівна; М'якшило, Олена Михайлівна (My University, 2012)
Розглядається підхід організації інноваційного методу використання баз даних. Детально описана на прикладі нова модель SQL Azure Database для використання на підприємствах харчової промисловості. А також розглянуті її позитивні та негативні аспекти роботи.
Keywords: SQL; база данных; database; база даних; обчислення у хмарах; вычисления в облаках; cloud solutions; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки