Яременко, Єлизавета Петрівна2024-07-172024-07-172024Яременко, Є. П. Проєкт технічного переоснащення хлібохарчокомбінату Краснопільської РСС (Сумська область) з модернізацією тістооброблювального та пічного відділень (хліб Краснопільський, Батони Бутербродні з кмином, батон Гірчичний) : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Яременко Єлизавета Петрівна ; наук. керівник Світлана Федорівна Павленко. – Київ, 2024. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44141ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівмодернізація обладнанняхлібобулочні виробиекономія енергозатратПроєкт технічного переоснащення хлібохарчокомбінату Краснопільської РСС (Сумська область) з модернізацією тістооброблювального та пічного відділень (хліб Краснопільський, Батони Бутербродні з кмином, батон Гірчичний)Other