Ковбаса, Анастасія Вячеславівна2021-09-212021-09-212021Ковбаса, А. В. Розроблення технології збивних цукерок типу нуги на основі рослинних білків та морквяного пюре з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ніжин Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Вячеславівна Ковбаса ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 146 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35475морквяне пюреаквафабазбивні цукеркихарчова цінністьтехнологіярослинні білкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення технології збивних цукерок типу нуги на основі рослинних білків та морквяного пюре з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ніжин Чернігівської області