Ефективність роботи хлібопекарських печей та шляхи їх удосконалення - Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав Юрійович (My University, 2007)
Проведений пошук шляхів зменшення енерговитрат при випіканні..Conducted search for ways to reduce energy consumption during baking.
Keywords: режим; mode; піч; нагрівання; печь; нагрев; oven; heating; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування