Математичні моделі технологічних процесів пивоварного виробництва як об’єктів автоматизації - Місюра, Максим Дмитрович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2004)
У статті наведена структура технологічного комплексу виробництва пива та описані математичні моделі процесів в даній технології. Показана можливість їх використання в задачах автоматизації. In article the structure of a technological complex of manufacture of beer is resulted and mathematical models of processed in the given technology are described. Possibility of their use is shown in problem of the automatisation.
Keywords: процеси; processes; пиво; beer; виробництво; production; математичні моделі; mathematical models; ієрархія; hierarchy; автоматизація; automation; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка