Бартошак, Іван ВікторовичОнопрійчук, Олена ОлександрівнаПоліщук, Галина Євгеніївна2023-05-302023-05-302023Бартошак, І. Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного / І. Бартошак, О. Онопрійчук, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 323https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40717Споживання молочно-білкових продуктів на основі сиру кисломолочного, які містять пребіотики, позитивно впливає на функції шлунково-кишкового тракту людини. Тому розробка нових видів сиркових виробів з біологічно-активними добавками, які володіють функціонально-технологічними властивостями, є перспективним напрямом наукового дослідження прикладного характеру.otherдієтичний продуктмолочно-білковий продуктсир кисломолочнийdietary productdairy protein productsour milk cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочногоThesis