Інституційні основи інтеграційних процесів під час інтернаціоналізації економіки України - Мірненко, Володимир Іванович; Ткач, І. М.; Слободяник, С. П. (НАУ, 2011)
У статті розглядається вплив суспільно-економічних відносини на соціально-економічний розвиток суспільства, який пов'язаний із національно-релігійними особливостями тієї чи іншої країни, народу, нації. The authors analyzes influencing of social-economic relations is considered on socio-economic development of society, which is related to the national-religious features of that or other country, peoples, nation. Keywords: social-economic relations, socio-economic development, values common to all mankind.
Keywords: суспільно-економічні відносини; соціально-економічний розвиток; загальнолюдські цінності; socio-economic development; values common to all mankind; social-economic relations; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування