Нові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатів - Бандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2014)
Розроблено технологію виготовлення повидла напів-фабриката, збагаченого каротином. Developed a technology production of semifinished fruit butter enriched carotene.
Keywords: повидло; морква; β-каротин; кондитерські вироби; fruit butter; carrots; β-carotene; confectionery; кафедра технології консервування; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції