Бандуренко, Галина МихайлівнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-06-122014-06-122014Бандуренко, Г. М. Нові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатів / Г. М. Бандуренко, І. Л. Корецька, Т. М. Левківська // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки : технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 103 – 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15030Розроблено технологію виготовлення повидла напів-фабриката, збагаченого каротином. Developed a technology production of semifinished fruit butter enriched carotene.uk-UKповидломоркваβ-каротинкондитерські виробиfruit buttercarrotsβ-caroteneconfectioneryкафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНові підходи до виготовлення вітаміновмісних напівфабрикатівArticle