Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів - Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Грушевська, Ірина Олегівна (My University, 2020)
У ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства. In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; водно-спиртовий настій; цитрусові; соус; антиоксидант; ресторан; water-alcohol infusion; citrus fruits; sauce; antioxidant; restaurant