Кузьмін, Олег ВолодимировичБогомол, Анна ВіталіївнаГрушевська, Ірина Олегівна2022-09-082022-09-082020Кузьмін, O. В. Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів / O. В.Кузьмін, А. В. Богомол, І. О. Грушевська // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції 19 - 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – C. 231–232https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37954У ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства. In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійцитрусовісоусантиоксидантресторанwater-alcohol infusioncitrus fruitssauceantioxidantrestaurantВикористання настоїв з рослинної сировини у технології соусівThesis