Вплив фінансової глобалізації на страхування в Україні - Шірінян, Лада Василівна; Глущенко, Алла Серафимівна (My University, 2004)
В роботі досліджено вплив фінансової глобалізації на страхову діяльність в Україні. Обговорюються питання і проблеми європейської інтеграції України в галузі страхування. Розглядаються нові види страхування і нові форми надання страхових послуг. The influence of financial globalization on the insurance in Ukraine is analyzed. The questions and the problems of western integration processes of Ukraine in the insurance are discussed. The new kinds of insurance and the new forms of giving insurance services are considered.
Keywords: європейська інтеграція; фінансова глобалізація; страхова діяльність; western integration; financial globalization; insurance; кафедра фінансів