Функціональні напівфабрикати для збагачення спеціальних харчових продуктів для військовослужбовців - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2019)
Розроблено функціональні напівфабрикати спеціального дієтичного призначення підвищеної енергетичної та біологічної цінності, що дозволяють збагатити харчовий раціон військовослужбовців повноцінним білком, вітаміном С та β-каротином. Functional semi-finished products of special dietary use of high energy and biological value have been developed, which allow to enrich the diet of servicemen with full protein, vitamin C and β-carotene.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; функціональні напівфабрикати; порошки; ягоди чорноплідної горобини; імбир; буряк; морква; гарбуз; semi-finished products; L-carnitine; succinic acid; whey; powders; sugar beet; carrots; pumpkin; berries of blackberry rowan; ginger