Системи електрозабезпечення станцій зарядки електротранспорту - Балюта, Сергій Миколайович; Копилова, Людмила Олександрівна; Куєвда, Юлія Валеріївна; Куєвда, Валерій Петрович; Чорний, Юрій Аркадійович; Зінькевич, Петро Олексійович (My University, 2022)
У статті визначені особливості та підходи до синтезу систем електрозабезпечення станцій зарядки електромобілів з використанням ВДЕ та накопичувачів електричної енергії(мікрогрід) на основі ресурсної та технічної моделей систем електрозабезпечення станцій зарядки електромобілів
Keywords: станція зарядки електротранспорту; відновлювальні джерела енергії; фотоелектрична станція; вітроелектрична станція; накопичувачі електричної енергії; electric vehicle charging station; renewable energy sources; photovoltaic station; wind power station; electric energy storage devices; кафедра електропостачання і енергоменеджменту