Сушильна установка сушіння пивної дробини в киплячому шарі - Гущик, Валентина Олександрівна; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2021)
В роботі представлено сушильну установку для пивної дробини, яка забезпечує зневоднення продукту від початкової вологості 80% до кінцевої – 10%. The robot presents a drying plant for brewer's grains, which ensures that the product has a corn moisture content of 80% to a final moisture content of 10%.
Keywords: сушильна установка; киплячий шар; пивна дробина; dryer; boiling ball; beer pellet; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування