Особливості сучасної освіти при підготовці фахівців інженерних спеціальностей - Шатковська, Галина Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна (My University, 2021)
Освіта як особливий вид людської діяльності виникла і розвивалася одночасно з зародженням людського суспільства. Процес передачі накопичених поколіннями знань і культурних цінностей (а саме так трактується поняття «освіта») був необхідний не тільки для виживання древніх цивілізацій, але і для можливості переходу на вищий щабель свого розвитку. Education as a special type of human activity arose and developed simultaneously with the birth of human society. The process of transferring knowledge and cultural values ​​accumulated over generations (and this is how the concept of "education" is interpreted) was necessary not only for the survival of ancient civilizations, but also for the possibility of transition to a higher level of development.
Keywords: кафедра фізики та професійної безпеки; освітні інтернет ресурси; Інтернет-технології; удосконалення навчального процесу; educational internet resources; Internet technologies; improvement of the educational process