Брендинг як засіб забезпечення довгострокової виробничої стратегії підприємства - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2003)
Дається визначення поняття брендінг та розглядаються задачі, вирішення яких необхідне для ефективного брендінгу Determine the notion of branding and discusses problems whose solution is required for effective branding
Keywords: бренд; брендинг; виробнича стратегія підприємства; стратегія бренду; brand; branding; manufacturing enterprise strategy; brand strategy; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту