Інтернет — реклама та шляхи підвищення ефективності - Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2014)
У наш час стрімкого розвитку Інтернету в Україні інтернет-реклама стає дедалі більш значним маркетинговим інструментом й більш засто-совуваним вітчизняними рекламодавцями способом просування товарів і послуг у Мережі. Це обумовлено, з одного боку, бурхливим характе-ром росту електронної комерції в Україні, а з іншого, — низ-кою специфічних особливостей інтернет-реклами, які виділяють її з комплексу маркетингового інструментарію. Nowadays, the rapid development of the Internet in Ukraine online advertising becomes more significant marketing tool and a collateral sovuvanym national advertisers a way to promote products and services on the web. This is due, on the one hand, the rapid growth characterized rum electronic commerce in Ukraine, and the other - the bottom-ing specific features of Internet advertising that distinguish it from the set of marketing tools.
Keywords: реклама; цільова аудиторія; рекламодавець; advertising; target audience; advertiser; кафедра маркетингу