Бліщ, Роксолана ОлександрівнаБабич, Ірина Михайлівна2024-10-102024-10-102020Бліщ, Р. О. Зниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного сусла / Р. О. Бліщ, І. М. Бабич // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали VІІІ-ої міжнародної науково-практичної конференції, 03 грудня 2020 р., м. Львів. – Львів : Растр-7, 2020. – С. 43-45https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44970ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствазатрати теплової енергіїпивне суслокип’ятіння пивного суслаheat energy consumptionbeer wortboiling of beer wortЗниження споживання теплоенергоресурсів при виробництві пивного суслаThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062