Biryuk, YuliaChernyushok, Olga2023-10-172023-10-172023Biryuk, Y. Variety of raw materials in the production of sausage products / Y. Biryuk, O. Chernyushok // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 303https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41184The publication describes the variety of raw materials used in the production of sausage products. The expediency of combining dairy, vegetable and meat raw materials has been established. В публікаціі наведено різноманітність використання сировини при виготовленні ковбасних виробів. Встановлено доцільність комбінування молочної, рослинної та м’ясної сировини.enкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівfunctional and technological propertiesnutritionmeat productsmilk proteinsvegetable raw materialsenrichmentcombiningstabilizersфункціонально-технологічні властивостіхарчуванням’ясні продуктимолочні білкирослинна сировиназбагаченнякомбінуваннястабілізаториVariety of raw materials in the production of sausage productsThesis