Застосування методу оцінки ризиків «аналізування причин і наслідків» на етапі просіювання борошна - Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана Олександрівна (Чернігівський національний технологічний університет, 2019)
За рахунок такого детального розгляду причин та наслідків, можливо в повній мірі оцінити й задокументувати роботу програм-передумов та сформувати відповідні коригувальні дії.
Keywords: оцінка ризиків; просіювання; дерево відмов; risk assessment; screening; fault tree; кафедра експертизи харчових продуктів