Малежик, Іван ФедоровичБессараб, Олександр СеменовичБандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2014-10-092014-10-092014Дослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М Левківська // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. – Т. 2, № 45. – С. 51-55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17136У статті наведені експериментальні дані сушіння морквяних вичавок у полі-НВЧ. Побудовані криві кінетики сушіння вичавок та термограми. Досліджено зміни БАР у продукті та визначено оптимальні режими проведення сушіння. The article presents experimental results of drying carrot husks in the microwave field. Іnvestigated the kinetics of drying curves pomace and thermogram. The studied changes of biologically active substances in the product and the conditions of optimum drying.uk-UKморквяні вичавкиНВЧ-сушіннякінетикаβ-каротинcarrot pomacemicrowave dryingkineticsβ-caroteneкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження процесу нвч-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача