Порівняльна характеристика якісних показників сортових та купажних рожевих ігристих вин - Пашковський, Олександр; Білько, Марина Володимирівна (My University, 2014)
В нашій країні рожеві ігристі вина лише починають завойовувати популярність, в той час, як в країнах Європи - Франції, Німеччині, Іспанії, а також СІЛА ці вина по праву високо цінуються. Вони характеризуються підвищеною стійкістю до окиснення, тому головна задача при їх виробництві - контроль за окисно-відновним станом для збереження кольору та стійкості. In our country rose sparkling wines are just beginning to catch on in while in Europe - France, Germany, Spain, and sat on the right these wines are highly sought after. They are characterized by high resistance to oxidation, so the main problem in their production - Control of redox state to preserve the color and firmness.
Keywords: сортові рожеві ігристі вина; купажні рожеві ігристі вина; якість; blended pink sparkling wine; quality; pink sparkling wine varietal; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства