Пашковський, ОлександрБілько, Марина Володимирівна2014-07-152014-07-152014Пашковський, О. Порівняльна характеристика якісних показників сортових та купажних рожевих ігристих вин / Олександр Пашковський, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 341-343.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16147В нашій країні рожеві ігристі вина лише починають завойовувати популярність, в той час, як в країнах Європи - Франції, Німеччині, Іспанії, а також СІЛА ці вина по праву високо цінуються. Вони характеризуються підвищеною стійкістю до окиснення, тому головна задача при їх виробництві - контроль за окисно-відновним станом для збереження кольору та стійкості. In our country rose sparkling wines are just beginning to catch on in while in Europe - France, Germany, Spain, and sat on the right these wines are highly sought after. They are characterized by high resistance to oxidation, so the main problem in their production - Control of redox state to preserve the color and firmness.uk-UKсортові рожеві ігристі винакупажні рожеві ігристі винаякістьblended pink sparkling winequalitypink sparkling wine varietalкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПорівняльна характеристика якісних показників сортових та купажних рожевих ігристих винOther