Дослідження ставлення споживачів до товару за допомогою інтеграційних моделей - Капінус, Лариса Василівна (My University, 2008)
В статті розглянуті теоретичні підходи щодо оцінювання ставлення споживачів до торговельної марки як важливого чиннику впливу на формування процесу прийняття рішення про покупку. Для отримання інформації про ставлення споживачів до товару використано інтеграційні (багатофакторні) моделі. The article reviews theory issues about attitude of consumer to the trade mark. It is so important for the buying process. Multifactor models are used for information about attitude of consumer to the trade mark.
Keywords: споживач; consumer; ставлення споживачів; інтеграційні моделі; attitude of consumer; multifactor models; кафедра маркетингу