М'ясний січений напівфабрикат - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Шаповалов, Олексій Васильович (My University, 2017)
Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; напівфабрикат січений; меланж; м'ясо яловичини; semi-finished product; melange; meat beef