Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаРувінський, Олександр ОлександровичШаповалов, Олексій Васильович2017-12-212017-12-212017Патент 19526 UA, МПК A22C 5/00 (2017.01) МПК A22C 7/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рувінський О.О., Шаповалов О.В. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703872 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26428Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикатяйця курячі або меланжм'ясо яловичеsemi-finished producteggs chicken or melangemeat beefМ'ясний січений напівфабрикатOther