Стратегічна поведінка суб'єктів господарювання в сучасних умовах - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Дослідження діяльності підприємств з формування стратегій розвитку свідчать, що в інтегрованих структурах може розроблятися та впроваджуватися індивідуальна стратегічна поведінка за кожним напрямком бізнесу у загальній стратегії розвитку. The research activities of the enterprise strategy development indicate that integrated structures can be developed and implemented by individual strategic behavior for each line of business in the overall development strategy.
Keywords: стратегія розвитку; стратегічна поведінка; суб'єкт господарювання; development strategy; strategic behavior; entity; кафедра економіки праці та менеджменту