Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи - Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович (My University, 2022)
Обгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; активне пакування; варена ковбаса