Пасічний, Василь МиколайовичМаринін, Андрій ІвановичХрапачов, Олег Вікторович2024-11-132024-11-132022Пасічний, В. М. Повторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групи / В. М. Пасічний, А. І. Маринін, О. В. Храпачов // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 109–111https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45738Обгрунтовано спосіб подовження териміну зберігання звикористанням елементів "активного пакування" для ковбасних виробів вареної групи.The method of extending the storage period by using elements of "active packaging" for sausage products of the cooked group is substantiated.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівактивне пакуваннятермін зберіганняactive packagingshelf lifeПовторне теплове оброблення як спосіб подовження термінів зберігання ковбасних виробів вареної групиThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590https://orcid.org/0000-0001-6692-7472