Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошків - Кривоносова, Юлія Сергіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2014)
Досліджено вплив порошків з кабачків, імбиру та банану на споживні властивості смузі та зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності даної групи продуктів. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered squash, ginger and banana on consumer properties lane and marshmallows. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of the food groups. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.
Keywords: фруктові порошки; зефір; смузі; овочеві порошки; vegetable powders; fruit powders; marshmallow; band; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції