Кривоносова, Юлія СергіївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПетруша, Оксана Олександрівна2014-07-092014-07-092014Кривоносова, Ю. Покращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошків / Юлія Кривоносова, Олександра Нєміріч, Оксана Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 68-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16011Досліджено вплив порошків з кабачків, імбиру та банану на споживні властивості смузі та зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності даної групи продуктів. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered squash, ginger and banana on consumer properties lane and marshmallows. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of the food groups. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.uk-UKфруктові порошкизефірсмузіовочеві порошкиvegetable powdersfruit powdersmarshmallowbandкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПокращення структури і хімічного складу зефіру та смузі при додаванні овочевих та фруктових порошківOther