Олійнічук, Сергій ТимофійовичЛевандовський, Леонід ВікторовичАтаманенко, А.Шалабанов, С.2012-06-212012-06-211995Олійничук, С. Т. Сировина для виробництва спирту / С. Т. Олийничук, Л. В. Левандовский, А. Атаманенко, С. Шалабанов // Харчова і переробна промисловість. – 1995. – № 10. – С. 26–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1736Промивні води фруктових вичавок – відхід виробництва пектину – можуть бути використані для зброджування в спирт.The fag-end of pectin’s production - fruit residues’s wash waters could be used for alcohol fermentation.otherпромивні води фруктових вичавокcleansing water fruit pomaceзброджувані вуглеводиспиртове бродінняfermented carbohydratesalcohol fermentationСировина для виробництва спиртуArticle