Взаємозв’язок неефективного планування з проблемами формування грошових потоків на підприємствах в сучасних умовах - Федишин, Майя Пилипівна (My University, 2013)
У статті розкрито значення планування грошових потоків на підприємствах в сучасних умовах господарювання. Досліджено основні проблеми та наслідки впливу неефективного планування грошових потоків на процес їх формування та загальний стан підприємства. Обґрунтована необхідність створення ефективної системи планування в контексті управління грошовими потоками, яка забезпечуватиме досягнення тактичних і стратегічних цілей діяльності підприємств. In the article outlines the importance of cash flow planning within the interprises in the modern business environment. The basic problems and the effects of ineffective cash flow planning towards the process of their formation and overall state of a company are studed. The necessity of an effective system of planning in the context of cash management, that will ensure achievement of tactical and strategic goals of the enterprise, is proven.
Keywords: cash flow; problems; management; enterprises; food industry; efficiency of planning; ефективність планування; харчова промисловість; грошові потоки; проблеми; управління; підприємства