Козявкін, Анатолій ПетровичШтангеєва, Надія ІванівнаКлименко, Лариса СтепанівнаНікіфоров, Олександр Валерійович2013-01-302013-01-302000Козявкін, А. П. Вплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництва / А. П. Козявкін, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, О. В. Нікіфоров // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р.- К. - 2000. - Ч. 1. - С. 20-21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5884Приведені результати дослідження очищення соку !! сатарації, сиропу з клеровкою та утфелю моноамонійфосфатом. Доведено позитивний вплив моноамонійфосфату на якісні показники цих продуктів, в першу чергу на видалення солей кальцію і зменшення кольоровості.Presented the results of the study juice purification 11 carbonation, syrup and massecuite klerovkoy monoamoniyfosfatom. The positive impact on the quality indicators monoamoniyfosfata these products, primarily for the removal of calcium and decrease color.otherцукрове виробництвоцукорклеровкасиропочищений сікутфельмоноамонійфосфаткольоровістьсолі кальціюякісні показникикафедра технології цукру і підготовки водиsugar productionsugarklerovkasyruppurified juicemassecuitemonoamoniyfosfatcolorcalciumhigh-quality performanceВплив моноамонійфосфату на якісні показники продуктів цукрового виробництваArticle