Проблеми та перспективи розвитку молочної промисловості України - Михалевич, Артур Петрович; Нагавичко, Тетяна Олександрівна (My University, 2018)
Молочна промисловість України є досить перспективною та інвестиційно привабливою. Проте необхідно посилити контроль з боку держави методом реформ в бюджетній, податковій та інвестиційній політиці.The Ukrainian dairy industry is quite promising and attractive for investment. However, it is necessary to strengthen the control of the state by the method of reforms in budgetary, tax and investment policies.
Keywords: проблеми розвитку; молочна промисловість; перспективи розвитку; milk industry; problems of development; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра економіки і права; prospects of development