Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів - Дітріх, Ірина Вікторівна; Возненко, Марина Андріівна (My University, 2017)
Розглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.
Keywords: білкові та вершкові креми; порошок з моркви; порошок із банану; функціональний інгредієнт; protein and cream creams; carrot powder; banana powder; functional ingredient; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції