Дітріх, Ірина ВікторівнаВозненко, Марина Андріівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Про можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремів / І. В. Дітріх, М. А. Возненко // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017 - С. 136–137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26469Розглянута можливість використання порошку із банану та порошку із моркви у виробництві кремів. The possibility of using banana powder and carrot powder in the production of creams is considered.uk-UKбілкові та вершкові кремипорошок з морквипорошок із банануфункціональний інгредієнтprotein and cream creamscarrot powderbanana powderfunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПро можливість використання порошків із рослинної сировини для збагачення вершкових та білкових кремівThesis