Гащук, Олександра ІзидорівнаВиноградов, Олександр ІгоровичВасильєва, Анна АндріївнаВерба, Наталія Іванівна2018-04-262018-04-262017Патент № 120627 UA МПК A23L 13/00 (2017.01) Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку / Гащук О. І., Виноградов О. І., Васильєва А. А., Верба Н. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій.- № u 2017 05202 ; заявл. 29.05.2017 ; опубл. 10.11.2017, Бюл. № 21, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27241Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку, що містить м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, меланж яєчний, сухарі панірувальні, олію та сіль, який відрізняється тим, що як м'ясо використовують індичатину, додатково містить шпинат, хліб пшеничний, перець чорний, молочну сироватку, олію використовують соняшникову. Stuffing for meat and vegetable semi-products for feeding children of school age, containing meat, fresh onion, melange egg, bread crumbs, butter and salt, characterized by the use of turkey meat as a meat, supplemented with spinach, wheat bread, black pepper, milk whey , oil is used in sunflower.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясо-рослинні напівфабрикатиіндичатинаmeat and vegetable semi-productsturkey meatФарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 120627)Other